Projects

One wall makes the difference

The initial public space was interapted by by a wall separating the living room from the kitchen. The door to the garden was too small and the exterior was seperated from the house. The cooling system didn't cover the house needs. Old kitchen cabinets and furnitures didn't match the modern design needed.

In a limited budget, one public space with a modern kitchen was created. An island that separates the kitchen from the living room was added. A central mini air conditioner was installed. The door to the garden was replaced. New furniture and accessories for the living room were parchased. A spacious and inviting public space was created. Geometrical tiles to the floor coverings, white bricks to the walls and a new shower cabinet were applied. Young, happy and functional.

Photographer: Hagar Doppelt